Szolgáltatások

Kedves Érdeklődő!​​​​​

DÉMONISZTIKUS SZERELMI/PÁRKAPCSOLATI MÁGIA

A legsúlyosabb párkapcsolati krízishelyzetekben amikor a két fél között menthetetlenül megromlott a kapcsolat csak egyetlen megoldás van. Az általam kidolgozott Démonisztikus Szerelmi/Párkapcsolati mágia tökéletes megoldást jelent. 

Normál esetben a szerelmi mágia, szerelmi kötés egy viszonylag egyszerű energiaáramlásos mágiát jelent. Bonyolultabb esetekben a véráldozatos szerelmi mágiát alkalmazom amelyben az áldozati állat feláldozása következtében sokkal erősebb hatást tudunk elérni.

A reménytelennek tűnő párkapcsolati krízishelyzetet a Démonisztikus Szerelmi/Párkapcsolati mágiával oldom meg.

Ez a módszer az országban kizárólag nálam elérhető mivel a Démonvilág aktív részvételével történik és az én személyes elementálokkal és démoni szövetségesekkel való szoros együttműködésem az alapja.

Ez a mágia a praxisomban kiemelt jelentőséggel bír mivel az elmúlt években rengeteg embernek tudtam ezzel a speciális extra erősségű mágiámmal segíteni.

Ezen kiemelt szolgáltatásomon kívül szeretettel várom mindazokat, akik életükben jelentős javulást szeretnének elérni. Az országban egyedülállóan sikeres mágiáimmal hozom helyre a problémákat!
Jerry Jones szakrálisan felavatott mestermágus, kanadai állampolgár, a Nemzetközi Mágusszövetség alapító tagja vagyok és a legmagasabb szakmai színvonalat biztosító Nemzetközi Mágus Engedéllyel (International Magic Licence) is rendelkezem. Mágiáim tökéletes hatékonyságúak, ezért minden esetben garanciát nyújtok Tisztelt Ügyfeleimnek. Hívjon, ha változtatni akar a sorsán!

- Elhidegülő szerelmi és párkapcsolatok, házasságok megoldása!

- Hűtlen férjét vagy feleségét visszafordítom!

- Rosszakarói által okozott problémáitól megszabadítom!

- Szerelmi kötés-oldás, párkapcsolatok megoldása

- Rontáslevétel, átkok megszüntetése

- Családi viszályok és ellenségeskedések megoldása

- Mesterjóslások (Tenyér, kártya /Tarot/, kristálygömb, inga, viasz- és ólomöntés, jövőbelátás)

- Anyagi-, pénz-, és sikermágia

- Szellem- és démonűzés

- Mágia

- Karmavizsgálat

- Auratisztítás

- Szellemidézés, spirituális szeánszok

- Spirituális konzultáció és védelem

- Mágia tanfolyamok (egyéni oktatás)