Démoni és Vér-mágiák

Vérmágia/Démonisztikus mágia

Úgy tartják, – köztük maguk a mágiában jártasok is – hogy a vérmágia és a démonisztikus mágia  a fekete mágia legsötétebb és legmagasabb foka, de egyben a leghatásosabb is. De mennyit ér a siker, ha mondjunk a lelkünk üdvössége, más élete vagy más borzalmak árán vesszük? Ezt mindig az adott személynek kell eldöntenie. A mágia mindig is az individumot támogatja és az adott személy karmikus predesztinációja az iránymutató ebben a kérdésben. Egyáltalán mit vehetünk vérrel? Szerelmet, életet, akármit. 

Miért a legfontosabb elem a vér?

Mert szükséges az élethez. Életet ad, életerővel van tele.

A régi vallásokban, mint például a görög vagy a római szokás volt az isteneknek vért áldozni a jó szerencse, a bőség, az élet, a termékenység, a boldog házasság, a győzelemért, a biztonságért és sok más dolog reményében. Úgy hitték, hogy az istenek vérre szomjaznak, mivel nekik nincs és ez tűnt a legértékesebbnek. Vagyis úgy hitték, hogy az istenek kegyét és jóindulatát ajándékokkal biztosíthatják, mert csak akkor adnak, ha ők is kapnak valamit. Életerőt.

Az inkáknál és a majáknál is, az emberáldozat tette lehetővé, hogy kapcsolatba kerüljenek az istenekkel, akiket táplálni kellett, hogy fenntartsák a kozmikus rendet, bár a maják csak főleg ünnepekkor vagy szükséges alkalmakkor éltek a vér használatával, ellenben az aztékokkal akik kötelességüknek érezték az áldozatot. A véráldozat nemcsak az önfeláldozás jele volt, mivel egyszerre biztosította a világ körforgásának fenntartását és engesztelte az isteneket.

Manapság is minden felekezetnek megvan a maga kapcsolata vele, például a keresztényeknél: „Ez Krisztus vére". Ami egyenlő a váltságdíjjal, az áldozattal, amiért értünk adott, hogy mi tiszták és bűntelenek lehessünk.

Mennyi vérre van szükségünk? 

A mennyiségétől függ a siker. Ha keveset használunk, kisebb a siker, ha sokat, akkor nagyobb. Fel is merül nyomban a kérdés, honnan szerezzünk mennyi" vért? Mi módon? Egy madár elég, mivel a vér, a megfelelő szavakkal, rituálékkal, növényekkel és a helyes holdfázissal használva komoly eredményeket lehet elérni.

Kinek a vére szükséges?

Általában a rituálé írja elő. Van, amikor állatoké, – kakas, galamb, bárány, stb. – vagy azé, akire a mágiát szórjuk, de maga a szeánszot végző is hozzáadhatja, ha az övé szükséges. Az a személy, aki a varázslatokkal dolgozik, ceremóniát ad elő vagy bűbájt készít, az hordozza az erőt. Alapból, a mágikus személyek vére pedig mindig hatásosabb, mint a hétköznapi emberé. Illetve, ez egy fajta áldozat is, hiszen így fizeti meg az illető az árát a vágyának, hogy a vérét áldozza.

Mire használhatjuk a vért?

Azok, akik a fekete mágia keretein belül élnek vele, gyakran vásárolnak vele szerelmet. Például a jól ismert menstruációs vérrel érik el, hogy a kiszemeltjük szerelmes legyen beléjük. Ha pedig egyszerre a két fél vérével dolgozunk, mondjuk egy szerelmi kötéshez, akkor bizonyt az egy életre meg is lehet pecsételni, de szörnyű következményei is lehetnek az ilyen kötéseknek.

Lehet vele továbbá pénzt és más jellegű anyagi sikereket teremteni.

Aztán meg is lehet valakit vele betegíteni, tönkre tenni, megőrjíteni, sőt, akár az életét is el lehet venni.

Régen a nekromanták is használták a halottak feltámasztásához. Ezt manapság már a Fentiek nem engedik és elementálokkal biztosítják ezt a tilalmat.

Bizonyos elementáris lények tápláléka is lehet, például démonoké. De vannak olyan kreatúrák, akiket vérrel lehet életre kelteni, mint az élőholtak.

Különböző szerződésekhez. Persze főleg az Ördöggel vagy a démonokkal kötöttek. Mivel visszavonhatatlan kötelékez hordoz.

Akik fehér mágiával foglalkoznak általában nem használnak. De a védelem és gyógyítás céljából végzett mágiák közül nincsen a vérmágiánál és a démonisztikus mágiáknál erősebb és hatékonyabb mágia, mágikus beavatkozás.

​​​