Szerelmi kötés és Oldás

 

Az országban a legerősebb és leggyorsabb szerelmi mágiával várom Önt!

 

​​​​​​​​​​​Szerelmi mágia, szerelmi varázslás

 

Szerelmi varázslás, szerelmi mágia  a szeretőként kívánt leány vagy legény megszerzése céljából. Ma már kevésbé gyakorolt, mint a szerelmi mágia. Alapgondolata az a hit, hogy ha valaki birtokába jut egy olyan tárgynak vagy anyagnak, amely a másikkal testi kapcsolatban állt, akkor ezzel varázserőt nyer az illető személye felett. – Az érintkezésen és analógián mágia alapuló eljárások között leggyakrabban a vérrel, hajszállal, vizelettel, felvett lábnyommal, ruhadarabokkal végzett szerelmi varázslás szerepelt. Pl. ha a leány az inge alsó részén átszűrt tejjel sütött kenyeret ad a legénynek, az illető a hit szerint elszakíthatatlan lesz tőle (Szatmár m.). Göcseji hit szerint a hónaljszőrön átszűrt bort kell a legénnyel itatni. Szatmári adat szerint a legény a kisujjából a borba cseppentett vérrel hódította meg a kívánt leányt. Egyik legelterjedtebb eljárás a nyomfelszedés volt, de meg lehetett szerezni a férfit a hit szerint a gatyamadzag elégetésével vagy a kapcája főzésével is. Ez utóbbi eljárás régiségét szólás is őrzi: „főzik már a kapcáját” . Ha a leány szerez a fiú hajából egy fürtöt és újhold idején kimegy a kerbe, feldobja a hold felé, közben ezt mondva: „újhold nézlek, nézlek / Adj Jóskámnak szerelmet, / Hogy szeressen engemet, / El is vegyen, ha lehet!” – ezzel magához láncolta a fiút. – Ha a szerelmesek azt akarják, hogy szerelmük örök legyen, akkor egymás haját pogácsába kell belesütniük és enni ebből. Különösen elterjedt volt a megetetés szokása, a boszorkányperekben is többször említik, mint egyik fő vádpontot. 

Szerelmi mágia

A szerelmi mágia a leginkább keresett mágiák egyike. Ebből is látható, hogy mennyire nagy szükségünk van a szeretetre, szerelemre.  Szerelmi mágia területén belül többféle rituálé található meg. Ezek közül egyértelműen a szerelmi kötés a legerősebb, legnagyobb hatást kifejtő.

A szerelem mágia vagy szerelmi kötés tudománya ősi időkre tekint vissza. Szerelmi varázslatokat már évezredek óta végeznek őseink.  Része volt életüknek, védelmező, egészséget hozó rituálékon kívül a szerelmi mágia szertartásai voltak  is a leginkább kedveltek.  Kétségtelen, hogy a szerelemre való vágyódásunk mit sem változott évezredek alatt. Újabb és újabb szerelmi varázslatok ma is születnek még.
Elődeink különféle növények végtelen sorát használták fel a szerelem mágia válfajaihoz.
Akárcsak betegségek elűzésében, gyógyításában, szerelmi problémák megoldására is rendkívül hatékonyak. Időközben változtak a szerelmi mágia által felhasznált adalékok.  Komoly szerep jutott később bizonyos kristályoknak, tárgyaknak.
Szerelmi mágia területén közkedvelt eszközök a szerelmi bájitalok. Párkapcsolati hullámvölgyek, kihűlni látszó kapcsolatok fellobbantására hívhatjuk segítségre a szerelem mágiát.  Ideális bevonzására is praktikák széles választéka áll rendelkezésünkre. Előfordul, hogy kapcsolatunka kívülről éri támadás, más személyek ármánykodása kezdi ki szerelmünket. Ez esetben a szerelmi mágiát ötvözzük védelmi rituáléval, mely segít megvédeni kapcsolatunkat a rosszakaró személyektől.  A szerelmet sosem adhatjuk fel, az álmunkat nem adhatjuk fel, akkor önmagunkat adnánk fel. Egy szerelem megbomlása után életünk más területei is könnyen romba dőlhetnek. Ezért is rendkívül jelentős terület a szerelmi mágia, a szerelem mellett az egész életünket segít egységben tartani.  Lényeges, hogy mindig tiszta szívvel végezzük el őket.

Szerelmi  varázslatok során a következő szerelemistenekhez intézhetjük rituálénkat

Cupido
Erósz
Erzeuli +(woodoo ✌️😉) 
Frey
Siva
Tané
Szerelem mágia szertartásokat természetesen istennőkhöz is intézhetjük, legfontosabbak közülük Aphrodité, Venus,Erzeuli, Freyja és Ízisz.

Szerelmi mágia végzése során ásványokat használhatunk, ezzel növelve annak hatását.

Legmegfelelőbb ásványok szerelem mágia alkalmazása esetén! 

Borostyánkő
Rózsaszín turmalin
Rubin
Rózsakvarc
Gránát. 

Démonisztikus Szerelmi / Párkapcsolati Mágia

A legsúlyosabb párkapcsolati krízishelyzetekben amikor a két fél között menthetetlenül megromlott a kapcsolat csak egyetlen megoldás van a problémára. Az általam kidolgozott Démonisztikus Szerelmi / Párkapcsolati mágia ami tökéletes megoldást jelent.

Normál esetben a szerelmi mágia vagy szerelmi kötés egy viszonylag egyszerű energiaáramlásos mágiát jelent. Bonyolultabb esetekben a véráldozatos szerelmi mágiát alkalmazom amelyben az áldozati állat feláldozása következtében sokkal erősebb hatást tudunk elérni.

A reménytelennek tűnő párkapcsolati krízishelyzeteket a Démonisztikus Szerelmi / Párkapcsolati mágiával oldom meg.

Ez a módszer az országban kizárólag nálam érhető el mivel a Démonvilág aktív részvételével történik és az én személyes elementálokkal és démoni szövetségesekkel való szoros együttműködésem az alapja.

Ez a különleges mágiám  a praxisomban kiemelt jelentőséggel bír mivel az elmúlt években rengeteg embernek tudtam ezzel a speciálisan extra erős mágiámmal segíteni és végérvényesen megoldani a párkapcsolati problémájukat.