Védelem, tisztítás, szeánszok

Energetikai védelem és tisztítás

Léptél már be egy üres szobába vagy irodába, és érezted magad "kényelmetlenül"? Talán boldog voltál, hogy elhagyhattad a helyet, amilyen gyorsan csak lehetett? Lehet, hogy egyszer valahol "rossz" érzés volt ott lenned, egy másik alkalommal ugyanott azt érezted, hogy "rendben van"? Mindez előfordulhat a munkahelyünkön, ahol élünk, vagy máshol látogatóban, vagy ahol csupán csak áthaladunk.

Mi a helyzet az emberekkel? Ismersz valakit, akinek úgy tűnik, hogy "negatív" aurája van? Amikor közel kerülsz hozzá, lehangolttá, dühössé vagy félénkké válsz, amilyen normális esetben nem lennél? És mi a helyzet ennek az ellenkezőjével? Tudsz valakit, akitől úgy tűnik jobban érzed magad csupán attól, hogy a közeledben van, és mondania sem kell semmit, hogy megjavuljanak a dolgok?

Eltekintve bizonyos személyektől, és/vagy helyektől megjelenő érzésektől, nem találod úgy, hogy olykor egy csomó energiát veszítesz el (pszichés lecsapolás) ilyen körülmények között? Problémád van az álmatlanság, a rossz alvás, rémálmok vagy az alacsony energiaszint miatt? Talán folyamatosan hiányzik az energia? Esetleg krónikus fáradtságot diagnosztizáltak nálad? Vagy tán úgy tűnik, hogy folyton megfázol, megbetegszel, vagy más problémáid lesznek?

Ha a válasz "igen", akkor jó eséllyel lehetsz szándékos, vagy nem szándékos negatív pszichés hatás alatt. Ezt egyesek pszichikus támadásnak is nevezik.  Lehet valamit tenni ilyen esetekben? Igen, a pszichikus védelemmel, ami megtanulható, hogy szembe tudjunk szállni az ilyen helyzetekkel. Mielőtt azonban a pszichés védelemről beszélünk, járjuk körbe, hogy mi is ez valójában, és hogyan működik.

Ahhoz, hogy jobban megértsük, muszáj, hogy világossá tegyük ezeket a negatív hatásokat. Egyszerűen fogalmazva, általában két kategóriába sorolhatók. Gondolati energiák (vagy ha formájuk van - gondolatformák), és negatív szellemi befolyás. Most talán egyből azt hiszed, hogy a halottakról van szó. Nem róluk beszélünk. Mindannyian "szellemek" vagyunk. Néhányan közülünk a fizikai életben vagyunk, és vannak olyanok, akik nem. Nem akkor válunk szellemmé, amikor fizikailag meghalunk. Most is azok vagyunk.


Valaki azt mondhatja: "De én nem látom/hallom a szellemeket. Ez azt bizonyítja, hogy nem léteznek". Nos, nem látom a rádió, vagy a televízió hullámokat ebben a szobában. Ez azt jelenti, hogy nincsenek itt? Nem hiszem. Nagyjából ugyanez van a hallással is. Nem hallom a kutyasípot. De a kutyák igen! Balgaság volna arra következtetnem, hogy a síp nem keltett zajt azon az alapon, hogy "én nem hallottam".

Negatív gondolati energiákat olyanok (halott vagy élő) hozhatnak létre, akiknek negatív gondolataik vannak, például harag, gyűlölet, félelem stb. Ha egy személy ezeket a gondolatokat gondolja rólunk, akkor ezzel automatikusan irányunkba vetíti. Ráadásul, mivel a negatív szellemek vonzzák a negatív energiát, ezeket az embereket gyakran kísérik ezek az energiák. Különösen, ha ez "hivatalosan" történik, azaz egy mágia áll mögötte.

Szerencsére van védelem ezen dolgok ellen. A pozitív energiák feloldják a negatívakat, és gondoskodni tudunk pozitív szellemekről, hogy segítsenek megvédeni a negatívoktól. Nincs ebben semmi különös. A tűz eloltására a víz jó válasz. A mágiára adott ellentétes válasz ugyanezen az elven működik. Egy mágia negatív gondolati tartalmát, vagy bármilyen más pszichés támadást "semlegesíteni" lehet azonos, vagy annál nagyobb erejű pozitív gondolatformával. Amikor találkoznak, a negatív gondolatforma feloldódik. Ez elérhető olyan dolgokkal, mint az imádság, vagy a vizualizáció. Jellemző példa az utóbbira, ha elképzelsz egy "védő" fénybuborékot magad körül. De elképzelheted magad úgy is, mint egy izzó fénygömb. Mint a Nap, ami meleget és fényt sugároz kifelé.

A negatív személyek hatását "semlegesíthetik" azonos, vagy nagyobb erejű pozitív személyek. Ha a pozitív szellemek vannak túlsúlyban, akkor sok negatív entitás "törölhető" (véglegesen) a szellemvilágból.